The Dirty Callahans @ Spydeberg Rock Festival 2016 – Det KAN bli mer møkkete, men da ligger du med snuta i gjørma!

Personlig kunne jeg ha tatt kvelden etter Hellbillies med god samvittighet! Det hadde blitt DEN avslutningen! Men her kommer vi også inn på selve hovedårsaken til at jeg år etter år velger å dekke Spydeberg Rock Festival fremfor en eller storkonsert i Oslo denne helga; arrangøren har denne evnen til å hele tiden by på nytt og hele tiden snekre sammen et program som føles komplett og da er det helt greit at kvelden ikke tar slutt når skrotten egentlig er klar for det.

the-dirty-callahans-kraftfestivalen-2016-14-of-14Overgangen fra Sløtface til Hellbillies fungerte nettopp fordi bandene var så vidt forskjellige og hadde arrangøren prøvd å la et band i samme gate som Hellbillies følge opp Hellbillies så hadde det gått rett i dass. The Dirty Callahans på sin side har absolutt ingen verdas ting å gjøre i samme bås som Hellbillies, men den båsen de spiller i er også en forbasket tøff bås å oppholde seg i og den ligger ikke så langt unna Sløtface og Red Headed Sluts.

the-dirty-callahans-kraftfestivalen-2016-11-of-14Med klare aner fra punken er The Dirty Callahans bandet som tar det hele ett litt moderne steg videre og går beinhardt til verks der de befinner seg konsekvent i den absolutt hardeste enden av den såkalte rockeskalaen. De er bandet som får høyttalerne til å vibrere, de er bandet som får pacemakere til å ligge helt på smertegrensen, de er bandet som gjør det vanskelig å synge med, men de er også bandet som gir jernet så hardt at selv de mer tilbakeholdne av oss får en trang til å headbange foran scenen. Og jeg er nærmest sikker på at om scenen hadde vært høyere, så hadde det blitt stagediving og crowsurfing for det var det eneste som faktisk manglet.

the-dirty-callahans-kraftfestivalen-2016-8-of-14For de som mente på at Spydeberg Rock Festival hadde for lite rock på scenen i år så hadde svar på tiltalen kommet gang på gang i det lille teltet og det toppet seg med The Dirty Callahans som sto for festivalen hardeste innslag.


BONUS


the-dirty-callahans-kraftfestivalen-2016-10-of-14  the-dirty-callahans-kraftfestivalen-2016-9-of-14 the-dirty-callahans-kraftfestivalen-2016-6-of-14 the-dirty-callahans-kraftfestivalen-2016-7-of-14 the-dirty-callahans-kraftfestivalen-2016-4-of-14 the-dirty-callahans-kraftfestivalen-2016-2-of-14 the-dirty-callahans-kraftfestivalen-2016-1-of-14  the-dirty-callahans-kraftfestivalen-2016-13-of-14 the-dirty-callahans-kraftfestivalen-2016-12-of-14 the-dirty-callahans-kraftfestivalen-2016-5-of-14

Sjekk også ut:

Del denne artikkelen:

Legg inn en kommentar