Ida Maria @ Spydeberg Rock Festival 2017 – Rocken lever i beste velgående og er mer sjarmerende enn noen gang

Hun har hatt de store hitlåtene. Hun har spilt på de største festivalene i USA. Hun har hatt skandalene. Og hun har hatt den nesten sjangerdefinerende finne-seg-selv-pausen som ledet til et Hver Gang Vi Møtes Comeback. Ida Maria er en av de største rockestjerne vi har hatt og det å hanke hun inn kunne i teorien gå begge veier for HGVM har gjerne en tendens til å blåse liv i noen karrierer som strengt tatt burde forbli i historiebøkene.

Inn på en scene hvor Morudes hadde overrasket alle, kom en sprell sprudlende levende artist som bugnet over av spille- så vel som livs- glede mens smilet omtrent gikk fra øre til øre; en av landets største rockestjerner var alt annet enn avdanket og det tok ikke mer enn ei halv låt før det som kunne ha vært en harbarka rockekonsert ble en gedigen venners-vennefest i Spydeberg.

Med ei spilleliste som inkluderte naturlige showstoppere som Oh My God og I Like You So Much Better When You’re Naked hersket det aldri noen tvil om at det var rockefestival i Spydeberg for her smalt det godt nok til å trommehinner ble satt på prøve mens ølglassene svaiet fritt og publikumshylene runget imellom husveggene til naboene.

Når konserten ble avsluttet med at hun inviterte opp ett par titalls unge jenter til å holde hun med selskap var festen komplett og det hele ble en herlig feiring av sommeren, musikken og livet i et nøtteskall; det skal være lov å slå seg løs, det skal være lov å la bekymringene være hjemme, og det skal være lov å være ung selv om man er godt voksen på papiret. Dette var uten tvil DEN kvelden.


BONUS


Sjekk også ut:

Del denne artikkelen:

Legg inn en kommentar