Formula OffRoad @ Skien 2015

«Du må komme deg til skien!!» – Helt fra mitt første møte med Formula OffRoad fikk jeg inntrykket av at man ikke hadde opplevd Formula OffRoad før man hadde vært en tur i Skien og med tanke på hvor rått det var i Matrand så vel som i Mysen så hadde jeg inntrykket av at det var en bitteliten overdrivelse i størrelseorden «Trump’s Mur». Med tanke på hvor langt unna mitt eget bosted dette var så ble Skien mer en drøm ett mål, men når muligheten først bydde seg var jeg naturligvis ikke sein om å be. Om det sto til forventningene? Å jada!

Det første som møter en i Skien er noen skremmende høye sandvegger og min første tanke var at vi måtte være på feil sted. Det var greit at disse sjåførene har baller av titanium, nerver av karbon og en fullstendig mangel på fornuft i forhold til oss vanlige dødelige, men selv disse veggene burde være for drøye. I alle fall på papiret for når vi ble med sjåførene på den innledende gjennomgangen av løypene så var alle enige om at «detta blir jo moro!!» og dermed lå alt til rette for to dager med så mye action at de fleste fotografer satt igjen med ett firesifret antall bilder som alle kunne ha vært publisert med god samvittighet.

Selv har jeg nå i ettertid valgt meg ut mine 40 favorittbilder og om du synes at teksten kanskje er noe kort så skyldes det at min opprinnelige artikkel forsvant i en «digitial mini-apokalypse» for ett par års tid tilbake, men en ting er sikkert; når dette skrives er det under en måned til Formula OffRoad gjester Matrand og bare noen få måneder til det atter en gang kommer tilbake til skien. Selv kommer jeg garantert til å ta turen så i mellomtiden er det bare å nyte bildene og bestille hotell i Skien for dette er noe du garantert ikke opplever andre steder.

     

Sjekk også ut:

Del denne artikkelen:

Legg inn en kommentar