Formula OffRoad @ Matrand 2015

Ryktene hadde haglet i lang tid; området i Matrand var nok det «kjedeligste» området dette sirkuset gjestet i løpet av sesongen og forståsegpåere mente naturligvis på at det ikke var verdt å ta turen for råe bilder var noe man ikke en gang trengte å drømme om. Så kjedelig var det. Forståsegpåere er imidlertid en særegen gruppe mennesker og når det kommer til den fotografiske delen av denne gruppen så er en ting man ikke kommer unna: de går glipp av usannsynlig mye moro ved å sitte hjemme i sofaen og leike nettroll!

Nettopp fordi at Matrand er det minste området Formula OffRoad besøker så gir det både publikummet og fotografene en nærhet til galskapen ingen av de andre løypene er i nærheten av for her kommer man så ekstremt nærme at opplevelsen blir noe nær uforglemmelig. Biler som veier mindre enn F1 og har mer hestekrefter enn de samma, sjåfører som ser på stupbratte vegger som en søndagstur og sportens mantra om å underholde publikumet gjorde 2015-løpet til et løp verdt turen for ikke bare var det sesongens første løp, men det var også sesongens første mulighet for sjåførene til å teste ut vinterens oppgraderinger på bilene og gudene skal vite at de ga alt under disse to dagene hvor forstillinger røyk, motorer kokte, og sjåfører mørbanket mens publikummet var i ekstase.

Etter en slik helg er det lett å si seg fornøyd og tenke at det blir ikke noe bedre enn dette, men er det en ting som er sikkert i denne sporten så er det følgende: Matrand er løpet hvor sjåførene børste av seg vinter-rusten og gjør seg klare for å kjøre langt hardere en langt sykere løyper utover i sesongen.

        

Sjekk også ut:

Del denne artikkelen:

Legg inn en kommentar